lördag 21 maj 2011

Maggio och stoppen på vägen

Igår va vi ju på Veronica Maggio som sagt. Kom ner till Liseberg runt en fem i åtta (hon skulle gå på kl åtta) och det va tjockt med folk. Köerna ringlade si förbi Rondo på ena sidan och nästan till korsvägen på andra plus en stock "bulle" framför grindarna. Som tur va kunde vi gå in lite på sidan direkt när vi kom så det va ju skönt. De stängde tydligen entrén strax efter åtta för trycket var för högt, parken var fullproppad!
Konserten va helt okej, hon kom igång efter ett par låtar och körde några gamla härliga också.

Sedan bestämde vi att vi skulle spana in Lorins nya lya i Majorna. Cyklade iväg och stannande till på Vino Bar där Frida mfl satt och hade det härligt på uteserveringen. Snackade lite. Cyklade vidare genom vasastan, jag ser en söt hund och hojtar till, och då var det visst Jenni och Simon och deras lilla valp. Stanade och snackade. Cyklade vidare. Stannade och pumpade däcken och efter det kom vi äntligen fram. Finfin lgh där vi tror dom kommer trivas toppen!

Sedan blev det en mysig cykeltur hem i natten, ibland är det skönt att inte alltid åka raka vägen utan unna sig lite omvägar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar