söndag 25 september 2011

oroligheter i backa

Angående allt det här om oroligheterna i backa och i gbg överhuvudtaget. Jag blir så trött och irriterad på alla de som klagar och tjatar på polisen. Alltså, det som händer är typ att folk skjuts (oftast kriminella mot varandra), det är inbrott, rån och vapen och annat i omlopp. Polisen kommer dit, gör sitt jobb och försöker upprätthålla ordning och då tycker folk att de blir trakasserade.
man blir trakasserad när polisen vill kolla id eller genomsöka din bil. Personligen är det inget problem och inte heller för de som inte har något fuffens för sig. Jag är glad att de kollar allt och alla för att sätta dit brottslingarna.

Ett annat exempel är det när ett par ungdomar gjorde inbrott och stal kläder, de åker iväg på moppe och polisen tar upp jakten (vilket är helt självklart). Moppen kör av vägen och en av killarna skadas och måste opereras. Då blir det ramaski bland andra ungdomar. Polisen har jagat "oskyldiga" och nu är de skadade. Kravaller bryter ut. Vad är det för fel på folk? Om man gör ngt olagligt måste man ta konsekvensen. Sen är det olyckligt att folk ska bli skadade men man måste tänka efter före.

Alla har ett ansvar. Hellre ser jag att polisen jobbar förebyggande, tar in misstänka för förhör än om de bara skulle slappa och skita i rån, stölder, skottlossning, terrorism osv.
Polisen följer lagen och gör inget fel när de ingriper om de har en misstanke.


aaaah, man kan bli galen för mindre. Rastlösa ungdomar, skärp till er. Plugga, jobba och skaffa dig en lgh där du vill bo. Varför ska samhället göra allt? Du väljer vilka som ska styra genom demokratiska val och du måste själv ta ansvar för ditt liv. Varför ska någon annan göra det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar