torsdag 30 juni 2011

njutning!


Vi är ganska bra på att njuta här hemma, av godsaker, naturen och roliga saker som vi unnar oss att köpa eller göra. Men min bättre hälft han är nog den störta daglig-njutaren jag vet. Varje morgon, eftermiddag och kväll maler han sitt kaffe från Johan&Nyström (underbart gott) kör det genom espressomaskinen och tar sig en espresso eller skummar mjölk till en cappuccino.

Och jag gillar verkligen hans espressokoppar. Den står "con gusto" under dem, vilket kan översättas till "med smak" eller "med glädje". Det sista gillar jag bäst.

ryggen känns paj

Har haft så galet ont i ryggen både idag och igår. Smärtar från ländryggen och ner i baksidan på båda låren? Vad kan det va? Har inte lyft tungt, gjort nåt konstigt eller nåt. Kan det vara sena besvär av att jag ramlade av hästen? Känns som om något låst sig i höfthöjd ungefär. Naprapat eller sjukgymnast?

onsdag 29 juni 2011

ljusa nätter

Så värst lata är ju inte mina dagar som ni ju förstod i det förra inlägget. Men vet ni vad jag upptäckt? Jag har ju nästan maniskt hela vintern och våren läst på baksidan av tidningen om hur mycket längre dagen blir varje dag. Och det har varit härlig läsning. Nu är det så mycket värre. 4 minuter kortare har dagen blivit, stod det igår. Hemskt hemskt hemskt! Måste sluta läsa och tänka på detta. Inget man vill när sovrumsfönstret står öppet och ljumma sommarvindar smeker in.

lata sommardagar

Har knappt hunnit skriva på det senaste och jag har tappat ca 3/4-delar av er läsare, tillfälligt hoppas jag! Men det har varit somriga dagar och ljusa nätter och jag har haft fullt upp! Jobbar hela dagen, cyklar hem. Slänger på mig bikini och lägger mig på balkongen. Sen går eller joggar vi ner till sjön, tar sköna kvällsdopp och ja, ni förstår. Tiden rinner iväg...

tisdag 28 juni 2011

jobbigast blev härligast


Dagens löptur blev en kort en, men sjukt jobbig. Sprang åt ett annat håll och hu jeda mig vad mycket uppför det blev. Men den avslutades med raska löpsteg nerför backen på bilden och ett hopp ner i delsjöns ljumna vatten. Underbart!

mardröm inför bröllopet

Kan lägga ännu e mardröm inför bröllopet till samlingen. Det var väl tredje eller fjärde i ordningen? Vi hann inte ha någon vigsel, folk tog med sig både barn och föräldrar och vi hann inte göra någon bordplacering så allt var totalt kaos. Vi satt i ett angränsande rum och grät... Usch!

söndag 26 juni 2011

löptur!!!

Den första löpturen på typ 2 veckor är avklarad. Med nya sulor susade jag fram i skogen, 5km blev det. Känns sådär alldeles underbart efteråt, känslan efter en löptur kan vara bland det bästa!

sol och balkonghäng

Nyss hemkommen från jobbet, har varit på ett extrapass på Akuten, så roligt att träffa alla fina igen. Och ett plus med lite extra pengar :)

Nu ska jag sticka och handla, sen sätta mig på balkongen och kolla brudbuketter och frisyrer. Mys.

bröllopsras

Fick världens ras igår på allt med bröllopet, kände mig så stressad och ensam. Saknar mina närmaste tjejkompisar här nere, vill kolla på skor och gå på sminkkonsultation med er, inte själv. Sådär kul liksom. Efter en skvätt hulkande och tusen tårar tog jag mig samman och sov lite.

lördag 25 juni 2011

time for dinner

Dags att dra ner på stan, tror det blir Taras eller Vino Pasta Due. Vi får se... Solen skiner än, kanske blir det kjol?

chockad över solsken

Det fullkomligt strålar ner varmt, härligt ljus på min balkong. Ligger i bikini och har det så skönt! Chockad över att solen bestämt sig för att titta fram på min lediga lördag. Underbart!

Ikväll blir det förhoppningsvis Super8 och en bit mat på Danilo innan. Väntar på att min älskling ska komma hem bara...

midsommarbilder från Strömstad


Fina strömstad


Halvklart väder ute på gästbryggan. Kollade lite båtar (alla från Norge såklart) och tjena, vad stora dom är. Folk har hysteriskt mycket pengar när båtarna är större än ett litet hus...


Vi opererade Johannes, lite blod blev det...


Och ett litet midsommardopp att avsluta med!

midsommar i strömstad


Fina tjejer nere vid hamnen, sol och skönt


Chill på verandan i matkoma/dryckeskoma...

Midsommarlunch!

Självklart glömde jag ta bilder på kvällen, men vi gjorde väl som alla andra? Grillade och hade sjukt härligt med våra fina vänner!

sju midsommmarblomster

När jag var liten plockade jag alltid sju midsommarblomster och la under kudden. Vi brukade ofta fira ute på Muskö och gick sedan tillsammans och plockade, en fin tradition. Jag fortsate med det under ganska många år och eftersom jag alltid minns vad jag drömt kan jag meddela att det var diverse killar som for genom drömmarna, men aldrig drömde jag om honom som jag ska gifta mig med.

Troligtvis berodde det väl på att jag inte kände och aldrig hade träffat honom men efter att vi träffades har jag inte plockat de där blommorna. Inte av någon annan anledning än att jag inte har tänkt på det. Visst är det lite märkligt, att man kan vara så trygg i någon annan. Han och jag, tillsammans som en enda.

onsdag 22 juni 2011

Snål och jobbig...

...två mindre charmiga egenskaper. Det senaste avsnittet av solsidan är nog det roligaste. Underbart kul när Ove (tjeeenare mannen) blir utskälld och strax innan när Anna får ett hormon-sammanbrott. Jag skrattar högt!


Glad Midsommar på er, mina fina läsare!

firar tidig midsommar



Imorgon åker vi till vårt älskade Strömstad med några av våra fina vänner. Men vi kommer hem redan på fredag eftersom det är jobbhelg tyvärr...



Vi tjuvstartade lite idag, älsklingen hade köpt hem jordgubbar som vi mumsade i oss framför ett avsnitt av Solsidan.

dagens trio av välsignelser


  1. Jag blev inte överkörd av bilen som svängde höger när jag hade grönt på cykelbanan imorse.
  2. Att jag har snabba reflexer och hann svänga undan mitt framdäck millisekunden innan det blev mos
  3. Att jag kommer dra till gymmet ikväll, vilken sekund som helst...

och dagens arga blick kan väl gå till bilföraren då, hoppas du lär dig att se dig om...

två grävlingsungar

igår när vi skulle åka och handla hörde jag hur det prasslade till bakom bilen och i gräset satt två små grävlingsungar och kikade på oss, sedan snuffsade de runt litegranna. Sen kom J farande med kameran och då blev de rädda och skyndade iväg, gömde sig under lusthuset. Gulliga var dom. Jag har alltid hatat grävlingar sedan Stampe (vår kanin) blev dödad av en (makabert, jag vet), men dom här va söta.

tisdag 21 juni 2011

fika på vanilj


Har träffat tjejerna ikväll (veronica saknas på bilden, blev sara istället) för en fika på Vanilj, ett trevligt café inne i city, lite hög ljudvolym och inga direkt mysiga bord och stolar men supergod mat och fika. Och trevlig personal!

helgens trio av välsignelser

  1. Att jag har en underbar familj och gulligaste brorsonen. Alltid härligt att få komma hem och vara en hel familj med er.
  2. Att vi fick fint väder hela lördagen
  3. Att vi har både landställe och båt, så man kan njuta fullt ut av strömmingsfiske (fick 300st !) och stillhet.


    (såklart gömde jag att fota men syrran ska skicka över lite bilder...)

måndag 20 juni 2011

2 kg schweizernöt!

Gissa vem som vann 2kg choklad på Liseberg ikväll? Jag :D
Sen vann mitt lag femkampen också, väldigt trevlig kväll!

torsdag 16 juni 2011

semester


Nu tar jag lite semester över helgen. Ska umgås med familjen och bara ha det skönt. Hoppas att ni får en härlig helg med skratt, sol, grill och mys. Så ses vi på måndag igen, okej?

Sweet dreams...

skadad ryttare


Vi hoppade ju som sagt lite terräng idag. Hoppade stockar, som de på bilderna ungefär och det va superkul. Jag red en häst jag inte haft förut, Baloo. Såg ut som en ponny och betedde sig likadant, dvs busig till tusen. Under uppvärmningen fick en häst bakom oss fnatt precis efter vi skuttat över småstockar och Baloo var inte sen att följa efter. Huvudet ner och bockade som en tok. Jag hade helt plötsligt bara mark framför mig och gjorde en härlig volt ner i gröngräset. Slog i höften rejält men upp i sadeln igen.

Sen blev jag lite nojig och vågade inte riktigt rida på, koncentrerade mig på att hålla upp hans huvud typ, men han hoppade snällt sen, drog iväg lite men helt okej. Alla hästar var som tokiga, de hetsar upp varandra och en till tjej åkte av i slutet.

Nu är jag hemma, ont i höft och vä vad. Kommer nog ha fina blåmärken och svullnader imorgon. Men det va kul att hoppa ute i vilket fall som helst!

bokbål- min uppsats är godkänd


Fick precis reda på att vår Magisteruppsats är godkänd och klar! Jippi! Har därmed tagit alla mina poäng, känner mig grym!!! Funderar på att bränna den i trädgården nu... Lite symboliskt så!

kanske terränghoppning?

Ikväll är sista gången på ridningen för den här terminen. Roligt har det varit, skönt att komma igång med det igen! Ikväll ska vi kanske hoppa lite terränghoppning. Har jag inte gjort på flera år, senast på Tango (den finaste hästen jag ridit) och han va ju underbar så det var liksom inga konstigheter. Men nu känns det lite pirrigt, rent utsagt lite läskigt. Det är ju fasta hinder, stockar, vattenhinder och sånt. Så ramlar man av in i dom blir det tvärstopp, inte som när man hoppar hinder med bommar, de faller ju och kan skadas inte lika lätt... Men förhoppningsvis håller jag mig kvar och får en härlig tur!

Laryngospasm

Ja, då har jag haft min första laryngospasm, inte kul kan jag säga. För er som inte vet, googla. Eller så kan jag förklara att luftvägen låser sig, patienten får inte i sig luft, du kan inte pressa ner luft utan måste ge läkemedel som hjälper dig. Patienten sover såklart men sjukt meckigt och stressigt att dra upp larynxmasken, tuba osv osv när patientens syrgasmättnad ligger på 49% istället för normala 99%. Helt svettig. Tur att man får hjälp av andra kunniga kollegor! Tack!

onsdag 15 juni 2011

två dagar kvar

Bara två dagar kvar på jobbvecka två. Vet att det är mycket tjat om jobbet nu men det upptar det mesta av min tankevärld... I måndags var vi en snabbis i jkpg på kvällen, hemligheter inför den stora dagen :) Längtar till helgen, då får jag äntligen träffa min stora, härliga familj igen! Jag längtar efter er!

att söva ett barn

Igår när vi skulle söva Olle för natten va han så himla gullig!!! Och ju längre vi låg i sängen ju tröttare blev vi, men inte lilla O inte, han babblade på och gosade runt. Till slut slocknade han och då hade nästan vi somnat :)

Och något ännu sötare, han kallar oss för Oan och Ninni eller Ninna. En riktig liten sötbulle!

att vara utfryst


Inatt hade jag en riktigt läskig dröm. Hemsk. Jag och två av mina fina vänner var någonstans, på en skola eller skolläger, det var inte nutid utan kanske en tio år bakåt i tiden. Iallafall, vi var vänner i vått och torrt. Trodde jag. Massa konstiga saker händer men summan av allt är att jag inte får vara med, det snackas skit, man drar iväg utan att säga till. Rykten går och i mitten står jag och gråter. Ensam, sviken och kränkt.

Vill poängtera att allt var i min dröm inatt men jag har tänkt på den hela dagen och på hur många har det så här varje dag, i det verkliga livet.

Ta hand om varandra!

food lover

Alltså, här kommer jag hem från jobbet efter ett elvatimmarspass och vad möter mig i hallen? Jo, ICA's tidning Buffé och på första sidan är det en bild på en tårta! Aaaaah, inte bra för min inte-äta-godis/bullar/sötsaker-i-veckorna-diet. Blodsockret ligger på minus ett typ och jag vill bara svänga ihop en smet av valfritt slag och moffa i mig.

Men det blir ju inget med det... Eller?

tisdag 14 juni 2011

benhinneproblem

Fortfarande svinigt ont i mina benhinnor och jag ska verkligen försöka hålla mig (inte så svårt faktiskt) från att springa tills det känns helt okej. Och eftersom jag inte hinner med att gymma denna vecka blir min funbeat ovanligt tom :(
Men jag cyklar ju t.o.r jobbet varje dag så träning blir det, bara att den inte syns...

Hur går det för er? Håller ni på med träningsscheman och grejer?

olle-gullet

Förlåt för lite seg uppdatering! Har varit barnvakt hela eftermiddagen och kvällen till lilla Gulle-Olle, J's brorson. Vi va och kollade på hästarna, och badade i sjön och matade änder. Sen har vi också busat runt här hemma. Nu sover han på vår säng, tog ett tag att söva lillkillen, men efter ett evigt gnolande på "Vyssan Lull" slutade han tillslut att klippa med ögonen och somnade sött...

Förresten, vad tungt det är att köra barnvagn i uppförsbackar!

söndag 12 juni 2011

Söndag utomhus + Apelgren :)

Idag tog vi en promenad vid sjön, mötte Peter Apelgren (komikern ni vet) i löparspåret, han va rätt andfådd :)

Sen satt vi flickor på balkongen och njöt medan pojkarna gräddade våfflor. Gotte!
När vårt fina sällskap åkt hemåt tog vi en tur på cykel upp mot "tippen" (ute-ridbanor) och vidare upp på Brudaremossen som är en skidbacke. Superfin utsikt därifrån, såg havet.

Efter en timmes cyklande i skogen susade vi hem och har lagat mat. Nu jäser vi i soffan och har det fint. En sån mysig helg det varit!

bildkavalkad från helgen



Har haft en underbar helg, sol, varmt och trevliga människor. Och så har vi gjort massa härligt!
Björkö, utsikt från högsta toppen! Fint.



Varmt och skönt i vattnet och så klart! Men vi hade inga badkläder...





Lunch på Seaside på Björkö



Fika och sol på klipporna


lördag 11 juni 2011

cykling

Cyklade ju till jobbet två dagar, gick bra! Har valt att inte lägga in det i funbeat eftersom det är vardagsmotion. Men det kommer nog ge resultat, blir ju 50minuter om dagen!

Sommaren är här och vi ska träna så vi mår bra och orkar göra allt roligt! Okej? :)

29:00 REKORD!

Tog en springtur precis. Sprang 5,3km på 30:26.
Den sista biten joggade jag men 5km tog jag på 29 minuter!
Rekord!!!

Känner mig så himla grym ska ni veta!
Nu inväntar vi Lina och Henke, sen bär det av ut till skärgården!
Puss på er!

fredag 10 juni 2011

önskar er en fin helg!


amundön, där älskingen friade, får bli min helgbild till er!

jkpg goes gbg

Får finbesök i helgen av Henrik och Lina, ska bli toppenkul att se dem igen, länge sen nu! Omvädret håller i sig blir det bad ute på någon av öarna och skönt häng!
Ska baka en liten tårta också är tanken, med browniebotten, chokladmousse och med hallon och maränger på toppen, låter inte det gott? Fick juett finfint tårtfat med blommor och "veckad kant" + glaskupa av min käre far en gång, det ska komma till användning tänkte jag :)

kvällens godsaker


Igår skrev jag ju om min omotiverade matvecka. Ikväll blir det annat..


Lite såna här godingar tillsammans med ägg, aioli och...

...några skivor av en sån här...
...och tillsammans blir det förhoppningsvis något åt detta hållet! Mums! Sen lite choklad och grejer på det. Plus min härliga man som sällskap. Äntligen fredag!


helg helg helg

Min första jobbvecka är över! Ingen av mina patienter har dött eller nåt annat jobbigt. Däremot har ju jag varit virrig och så men hey, har ju bara jobbat i fyra dagar! Det kommer väl...
Idag sa käk-kirurgen sa "bra narkos, han vaknade inte en enda gång" så då får man väl säga att det är godkänt ;)

Nu kan jag säga TREVLIG HELG efter en arbetsvecka med normala tider. Lycklig!

torsdag 9 juni 2011

hästens exteriör


Nyss hemkommen från en lektion om hästens exteriör. Mycket intressant och givande. Vi hade teori idag och fick lite föreläsning först och sen gick vi ut i stallet och tittade på en av hästarna och gick igenom kroppen och vad man kan göra/rida för att undvika skador när en häst är byggd på ett visst sätt, och vad man ska tänka på att träna för muskler osv. Ska nog köpa boken, hette Hästens exteriör nu och då eller nåt sånt...

Ja, lite hästtokig är jag men det är ju så kul och mysigt!

omotiverad mat

Måndag: Flygande Jakob (som inte blev som den skulle men toppen ändå, veckans hittills godaste)
Tisdag: Flygande Jakob till lunch och köttfärssås m. spaghetti till middag.
Onsdag: Köttfärssås m. spaghetti till lunch, pannkakor till middag.
Torsdag: Köttfärssås m. spaghetti till lunch, korv och penne till middag.
Fredag: Kommer bli korv och penne till lunch och jag hoppas innerligt på något mer inspirerande till kvällen och helgen!

Vad ska jag laga för mat???

Jag får betalt på mitt jobb

Knasig rubrik kanske men idag när jag satt inne på operationssalen, hade massor att göra, min patient va 13år, och allt var så kul och intressant då tänkte jag den tanken. Galet att jag får betalt för att göra det här, som är så himla roligt! Såklart är det självklart egentligen men jag är lyrisk över mitt jobb (idag har det mesta gått bra som ni kanske hör) och det känns härligt att jag får utöva det. Hoppas känslan finns kvar länge länge!

duktig tjej

Idag cyklade jag till jobbet, kändes mig superduktig. Värst var den långa backen från avenyn till wavrinskys plats, helt slut. Men skönt att ta en kalldusch på jobbet och sen sätta igång!
Tyvärr regnade det nu på vägen hem men men, bor ju trots allt i Sveriges regnigaste stad (det är det väl?). Men jag kan också berätta att jag inte har köpt vare sig gummistövlar regnbyxor eller paraply sen jag flyttade hit. Regntät jacka har jag och paraply kanske jag borde köpa mig ett....

onsdag 8 juni 2011

premiärtur!

Imorgon ska jag cykla till nya jobbet för första gången. Har inte cyklat den vägen innan så jag hoppas att jag hittar! Och att det inte tar för lång tid, max en halvtimme, annars blir jag sen...

flowers!


Fick den här underbara blombuketten av min man härom dagen! Visst är dom härliga? Älskar den orangea gerberan! Ett litet kort fanns det i också, men en liten hund på, och där stod det grattis till nytt jobb och examen. Och andra fina ord.

Blommorna lyser upp hela köket och är det första jag ser på morgonen, mysigt!

väntans tider

Alltså, det är värst vad folk skaffar barn! Två uppdateringar om det idag. Ett par som väntar sitt och ett par som precis fått sitt! Stort grattis till er båda!

(Inget negativt med att skaffa barn såklart, bara att det är så många hela tiden. Vi är väl inte gamla va?)

dag nr 2

Helt slut. Det finns inga enkla narkoser, i'm telling you! Men gick bättre än igår... Kan dock fortfarande inte fatta hur jag ska kunna klara allt detta själv och dessutom i tid så att programmet hålls! Trots huvudvärk så har jag haft en sjukt kul dag också!

tisdag 7 juni 2011

gymma idag

Snart dags att pallra sig iväg till gymmet. Imorgon blir det förhoppningsvis löpning igen om mina benhinnor håller...

första dagen på nya jobbet

Jag är helt tom i hjärnan. Har varit så sjukt ringrostig idag, glömt allt och virrat hit och dit. Men oj så roligt det är! Hoppas bara på en lite bättre och mer koncentrerad Linnéa imorgon...

Såklart sov jag dåligt inatt, vaknade dessutom av åska vid ett-tiden också, suck!

Men jag har presenterat mig som "Linnéa, narkossjuksköterska" för mina patienter idag, känns sååå bra och tusen gånger bättre än att va student. Även fast det är så jag beter mig...

måndag 6 juni 2011

tre djur jag mötte på kvällsturen!


Hoppade över stigen.



Prasslade plötsligt till bredvid mig i diket och ut rusar en grävling, typ 2m framför, hjälp! Han fortsatte upp i skogen som tur va...



Rådjuret stod på stigen bredvid mig när jag sprang förbi, hon tittade länge på mig, undrade väl vad det var för en högröd, andfådd människa som susade förbi...

I torsdags när jag gick hem från stallet såg jag en räv. Men det konstiga var att han blev attackerad av en kråka. Gång på gång dök den ner mot honom och kraxade. Kanske hade han försökt äta upp kråkungarna? Såg detta pågå ungefär en minut eftersom räven sprang framför mig en bit. Märkligt!


veckans första runda!

Tog med all min oro och nervositet ut i löparspåret. Nu känns det lite bättre. Jag ska försöka låta bli att ställa för höga krav på mig själv (men det är svårt...). Får ta det som det kommer, jag ska ju lära mig nu, kan inte kunna allt från början. Men jag blir ändå nervös av allt det nya...

Joggingrundan var svinjobbig. Varmt ute och tunga ben. Ändå sprang jag snabbare än jag gjort tidigare på just den rundan, kul! Nu blir det nedvarvning och sen sängen. Vet att jag kommer sova dåligt inatt, gör alltid det när jag har något viktigt dagen efter, så bäst att lägga sig i tid!

nervösa hjärtan

Imorgon börjar jag och flera av mina gamla klassisar jobba på nya jobb som narkospersonal. Jag är nervös, känns hur kul som helst men otroligt nervöst ändå. Hoppas att dagen blir lugn. Vet ju att allt kommer lösa sig men fjärilarna finns där ändå.

Just nu kan jag inte riktigt koncentrera mig på nåt, ska jag sola? Springa? (för varmt ännu), äta? städa? allt känns som en röra i hjärnan...

systa mi!



Har precis vinkat av lillasyster! Stackarn ska åka buss i nio timmar nu, hoppas AC'n funkar hela vägen och att hon kan sova lite... Har haft fyra härliga dygn ihop och mer syskonträffar kommer inom en snar framtid.

hot hot hot

Det är hysteriskt varmt, tropiskt nästan eftersom luften är alldeles fuktig... Ska bums sätta mig på balkongen och befästa lite brun färg på huden!

söndag 5 juni 2011

försommar i Strömstad

Gårdagskvällen, tog en liten sväng runt stan


Spanar in lyxåken (alla med norsk flagga tyvärr)


Grillmaestro


Två dopp i havet har det blivit, otroligt skönt! Solen har skinit hela helgen, här på Sydlångö blev vi bruna och fina :)




Båttur!

igår död idag mat

En av fiskarna från igår



Blev god på grillen!



Fiskelycka i Strömstad!

Tre torskar drog vi upp ikväll! En ljum och vacker sommarkväll lider mot sitt slut... En fin dag helt enkelt!

fredag 3 juni 2011

sol på balkongen

Gick en sväng på stan med syster-yster, sen skulle hon luncha med en vän och jag kilade hemåt. Nu färsk lax och färskpotatis till lunch, sen sola på balkongen!!! Vindstilla och strålande sol. Så fort syrran kommer ska vi gå upp till sjön och steka där.

Vad gör ni denna långhelg? PUSS

torsdag 2 juni 2011

hoppat en bana

Ikväll hoppade jag en bana för första gången på typ 5 år! Det var så himla roligt!!! Red på Nancy, en svart liten argbigga men hon hoppar trevligt. Lite liten men fin ändå. Var superduperkul!

känslan av tomhet

Jag känner mig rätt tom, lite nedstämd. Det brukar bli så när jag har haft ett mål, uppnått det och blir färdig. Då blir det tomt. Ensamt. Även om jag samtidigt är hur glad som helst för att jag fixat det. Syrran är här också, jag ska ha hopplektion ikväll och allt är bra. Ändå får jag den känslan.
Men som sagt, den kommer alltid och jag är medveten om den. Nu är det bara att blicka framåt!

syster på väg hit!












Min älskade syster är på väg hit just nu, sitter och skramlar fram på en buss någonstans. Längtar till att få möta upp henne och krama om henne! Ska bli så mysigt med en långhelg ihop!

Färdig Anestesisjuksköterska

Ja, igår blev jag anestesisjuksköterska! Tog min magisterexamen och kan lägga ytterliggare 60 högskolepoäng på hyllan. Känns hur bra som helst!

Vi firade på skolan vid tio redan, när de sista uppsatsen var färdig, med bubbel, choklad och jordgubbar. Sen åkte vi ut till Långedrag och åt en underbar lunch och därefter tillbaka till Linnéstan och satt i eftermiddagssolen på en uteservering och bara njöt! Blev hungriga igen till slut och susade vidare till Manana och åt tapas och hallonmojito. MUMS!

Kom hem tillslut och hittade lägenheten full av fyra okända damer och tre killar (varav jag kände två, J och A) och dunkande musik. Man kan i detta läget välja att vara sur tjej som vill sova eller vara trevlig tjej som absolut kan tänka sig lite hemmadansande. Jag valde det senare och hade en kul timme med partysugna tjejer, trevliga va dom! När de drog ner på stan stupade jag i säng, så trött! Varit vaken i tjugo timmar ungefär.

En sån fin dag alltså, ska försöka få hem lite bilder så jag kan dra upp nåt här!